SERVICII

TELESALES


Abordarea telefonica este cea mai usoara metoda de comunicare. In cazul in care doriti sa mariti numarul vanzarilor prin telefon, atunci trebuie sa participati la acest curs. O sa acoperim toate aptitudinile necesare pentru ca fiecare viitor apel sa devina cat mai reusit posibil. Sunati-ne si va aratam cum!!

0754 844 844

office@workandplay.ro

PREZENTAREA INTERVIU + CV


Fii pregatit pentru ziua cea mare! Invata cum sa scrii un CV exceptional, cum sa afli cat mai multe informatii despre organizatie, o sa prezentam intrebari comune la interviu si sfaturi despre cum sa raspundeti cat mai potrivit posibil. Invatati cum sa deveniti candidatul ideal pentru postul dorit! Invatati sa impresionati!

0754 844 844

office@workandplay.ro

HOW TO REACT


Nu lasa stresul sa iti afecteze deciziile la munca. O reactie impulsiva la momentul nepotrivit poate avea consecinte grave. Cursurile noastre te vor ajuta sa te poti controla in situatii limita pentru a-ti eficientiza modul de lucru. De asemena relatiile cu colegii de munca/birou vor simti o imbunatatire semnificativa.

0754 844 844

office@workandplay.ro

PROJECT MANAGER - PRODUCTION


Iti oferim un ghid practic pentru managementul productiei ce include metode si instrumente de lucru pentru procesul de planificare, sistemul decizional de organizare si control, oferind o calificare completa pentru tranzitia la nivelul de manager de productie.

0754 844 844

office@workandplay.ro