DESPRE NOI

Despre Work & Play

Work and Play este un furnizor global de soluții personalizate de formare, consultanță și servicii de forță de muncă. Combinând experiența de învățare premiată cu o metodologie implicare care include o rețea talentată de profesioniști în învățare, colaborăm cu parteneri noştri pentru a implementa schimbarea.
Misiunea Work and Play este de a construi o forță de muncă pregătită pentru provocările zilnice. Abordăm problemele cu maxima urgență. Colaboratori noștri au împărtășit cu noi avantajele și motivele competitive pentru care au selectat Work and Play.

” I like to work and play, do you ? “

Parteneri

Testimoniale

Vanzarile telefonice sunt cele mai grele, datorita acestui curs de Telesales tinut de catre Mihai de la Work & Play a devenit mai simplu procesul de vanzare.

O sa mai apelez pentru urmatoarele proiecte ce urmeaza sa le am

Geanina
Partener Telekom

Curs Time Management. De cand l-am cunoscut pe Mihai, am reusit sa imi duc la sfarsit toate task-urile pe care le-am avut programate.

Atat firma cat si clientii nostrii sunt multumiti.

Alin Lazarescu
ConceptWeb

Datorita Work & Play reusesc sa ma detasez emotional, infrunt toate temerile, abilitatea de comunicarea a evoluat considerabil.

 

Florin Badea

Datorita discutiilor si trainingurile oferite angajatilor, m-a ajutat sa eficientizez modul de lucru in salon si sa economisesc bani lunar

Bogdan
EzzeSalon